Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Žena bola neplodná. Zmenila jednu vec a dnes je matkou

reklama:
Žena bola neplodná. Zmenila jednu vec a dnes je matkou

Mladá žena si ešte pred dovŕšením 30. narodenín vypočula od lekárov zdrvujúci verdikt. Ako jej oznámili, bola len mizivá šanca, že by sa v budúcnosti mohla stať matkou.

S tým sa však odmietla zmieriť a po období plaču aj depresií sa rozhodla radikálne zmeniť svoj životný štýl. Bettinu Campolucci Bordi diagnostikovali syndróm polycystických ovárií a endomietriózu, ktorá jej zabraňovala stať sa matkou. Ešte pred tridsiatkou si vypočula absolútne zdrvujúcu správu, ktorá ju položila. "Bola som v šoku, myslela som si, že nech je so mnou čokoľvek, bez problémov sa to vyrieši" napísala.

Úspešná kuchárka stratila nádej mať s manželom dieťa, ale od gynekologičky dostala zoznam liekov, ktoré by jej pomohli zdravotné problémy zmierniť, či dokonca vyriešiť. Hrozili však vedľajšie účinky. Vtedy si povedala, že namiesto liekov skúsi najskôr zmeniť svoje stravovanie.

Bettina prestala jesť mäso a všetky živočíšne výrobky, pričom produkty kupovala na farmárskych trhoch. Jedlo si začala pripravovať výlučne doma, aby mala kontrolu nad tým, čo vkladá do úst. Nový životný štýl ju natoľko nadchol, že sekla s prácou a začala zostavovať vegánske recepty.

Potom sa však stalo niečo neuveriteľné! Po siedmich mesiacoch od zmeny stravovania zistila, že je tehotná. V minulosti však niekoľkokrát potratila, takže mala strach sa predčasne tešiť a rastúce bruško radšej skrývala. Nakoniec sa na ňu usmialo šťastie, pretože pôrod prebehol bez problémov a Bettina sa už sedem rokov teší z dcérky, ktorá dostala meno Ayla.

reklama:
Bezplatný email raz týždenne s novinkami zo Zivotsdetmi.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Najčítanejšie za 24 hodín

Autor Dátum 2. mája 2022

Som milovníkom dobrých rád a nápadov. Svojimi článkami už roky prispievam redakcii a pomáham ľuďom uľahčiť si každodenný život.

K téme

Zivotsdetmi.sk
Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.