Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Žena bola závislá na svojom telefóne a dopadla hrozne. Toto nechce nikto z nás zažiť

reklama:
Žena bola závislá na svojom telefóne a dopadla hrozne. Toto nechce nikto z nás zažiť

V dnešnej dobe, je to čím ďalej tým viac bežné, áno ide o závislosť mladistvých od mobilných telefónov, prípadne tabletu alebo počítača. A pokiaľ to nie sú priamo tieto veci, tak to sú soiálne siete alebo hry. Je to také vážne, že odborníci hovoria, že sa to dá prirovnať k závislosti na alkohole alebo cigaretách. Bohužiaľ na túto závislosť doplatila jedna mladá žena, ktorej sa táto závislosť poriadne vypomstila.

Stalo sa to asi takto, žena trávila ako každý deň večer na telefóne bola na ňom dlho do noci, potom sa išla vyspať. A ráno ako vždy si telefón zase vzala a bola na ňom. Po niekoľkých minútach si uvedomila, že nevidí na jedno oko. Žena samozrejme spanikárila a dostavila sa ihneď do nemocnice, kde jej zistili, že jej z nadmerného napätia prasklo niekoľko krvných ciev v ľavom oku. Ale doktori konali rýchlo, a oko jej operatívne zachránili.

Táto mladá žena môže hovoriť o naozaj veľkom šťastí, pretože operácia dopadla výborne a nemala by mať trvalé následky. Na oko vraj začne vidieť do niekoľkých mesiacov.

A veríme, že táto žena si teraz veľmi premyslí, ako často bude telefón využívať. A toto je varovanie aj pre vás, všetkého s mierou a nič sa nemá preháňať.

reklama:
Bezplatný email raz týždenne s novinkami zo Zivotsdetmi.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Najčítanejšie za 24 hodín

Autor Dátum 9. novembra 2021

Som milovníkom dobrých rád a nápadov. Svojimi článkami už roky prispievam redakcii a pomáham ľuďom uľahčiť si každodenný život.

K téme

Zivotsdetmi.sk
Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.