Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Žena jedla každé ráno lyžicu medu a škorice. Výsledky sú naozaj skvelé

reklama:
Žena jedla každé ráno lyžicu medu a škorice. Výsledky sú naozaj skvelé

Veríte v zdravotné účinky medu? Často si ho pridávame do čaju, prípadne do vody s citrónom. Vynikajúce účinky má ale vtedy, ak ho použijete naozaj správne. Spojenie medu a škorice má niekoľko pozitívnych účinkov na naše zdravie. Najlepšie funguje a ovplyvňuje gastrointestinálny trakt, a teda celkovo na zažívanie.

Spojenie týchto dvoch pokladov z prírodnej lekárne pomáha zatočiť s toxínmi, ktoré bývali v tele a tiež s niektorými parazitmi, ktoré nám spôsobujú nemalé problémy. Navyše pomáha pri chudnutí. Najskôr sa vám trochu stiahne žalúdok, prečistia sa črevá a po týždni už uvidíte prvé výsledky v oblasti pásu. Centimetre idú dole! Ak si chcete vylepšiť postavu a zlepšiť spaľovanie a zažívanie, vyskúšajte túto týždenné kúru.

Budeme potrebovať

  • 1 lyžica medu
  • 1/2 lyžičky cejlónskej škorice
  • 0,5 l vriacej vody

Postup

Do hrnca si dáme vodu a necháme ju zovrieť. Pridáme škoricu a varíme asi 10 minút na miernom ohni. Potom vodu so škoricou odstavíme, zakryjeme pokrievkou a necháme trochu vychladnúť. Až potom pridávame med. Nápoj pijeme dvakrát denne, vždy ráno pred raňajkami a večer pred spaním. Do nápoja nepridávajte žiadne ďalšie zložky a dbajte na to, aby bol med v dobrej kvalite. Med so škoricou pomáha stabilizovať hladinu cukru v krvi. Zrýchľuje váš metabolizmus a vráti ho do normálneho stavu. Zlepší sa vám trávenie, nebudete mať chuť na sladké a funguje perfektne ako tukožrút. Vyskúšate?

reklama:
Bezplatný email raz týždenne s novinkami zo Zivotsdetmi.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Najčítanejšie za 24 hodín

Autor Dátum 26. apríla 2021

Som milovníkom dobrých rád a nápadov. Svojimi článkami už roky prispievam redakcii a pomáham ľuďom uľahčiť si každodenný život.

K téme

Zivotsdetmi.sk
Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.