Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Žena, ktorá má 16 detí, je znova tehotná, s manželom má 3 páry dvojčiat, ale stále chcú viac

reklama:
Žena, ktorá má 16 detí, je znova tehotná, s manželom má 3 páry dvojčiat, ale stále chcú viac

Mať svadbu a založiť rodinu je cieľom v živote mnohých ľudí. Každý si však tieto veci predstavuje rozdielne! Tento pár zo Severnej Karolíny napríklad žije v domácnosti s 18 ľuďmi a ich prianím je toto číslo ešte zvýšiť. Toto je len ďalšia pripomienka toho, ako odlišne môže vyzerať rodina každého z nás. Máme príležitosť si uvedomiť, že v našich rozdieloch nájdeme krásu. Patty a Carlos Hernandezovci môžu vyzerať ako priemerný pár, ale nie je na nich nič priemerné! Sú rodičmi 16 detí, napriek tomu by si ich priali ešte viac.

Čakajú ďalšie dieťa

Pár prevádzkuje vlastnú komerčnú upratovaciu firmu, aby uživil svoju veľkú rodinu. Ďalšou zaujímavosťou je, že všetky ich deti majú mená začínajúce písmenom ‚C'. Dôvodom je, že to považujú za spôsob, ako si uctiť 39 ročného Carlosa, ktorý je oddaným otcom. Patty má 40 rokov a z tých bola 14 rokov tehotná! Pár má šesť synov a desať dcér, šesť detí sú dvojčatá. Ich najstaršiemu dieťaťu je 14 rokov a najmladšiemu ešte len rok.

Obrovská rodina

V máji 2021 privítali najnovší prírastok do svojej rodiny a povedali, že by chceli mať ešte viac detí. Matka oznámila, že obvykle otehotnie tri mesiace po poslednom tehotenstve a vždy túto správu privíta pozitívne. Pred niekoľkými rokmi sa pár dostal do médií, keď sa všetci divili, ako dokázali sami vychovať toľko detí. Deň rodiny začína o 8.00 hod. Patty pripravuje obrovské raňajky z cereálií, vaflí alebo palaciniek.

Po raňajkách deti praktizujú kresťanské zvyky, ktoré zahŕňajú spoločné modlitby, spev a čítanie. Potom sa staršie deti vydajú do školy. Patty medzitým doháňa svoje pochôdzky a stará sa o svoje najmladšie deti. Povedala: „Snažím sa robiť všetko, keď sú v škole, pretože vtedy mám najviac voľného času.“ Staršie deti robia úlohy po škole a o 18:00 sa vracajú domov, potom sa rodina posadí k spoločnej večeri pri stole.

Po večeri sa deti chvíľu hrajú, potom sa pomodlia a o 20:30 odídu spať. Podľa nedávnych správ sa rodina ešte ďalej rozrastie. Patty dúfa, že bude mať 20 detí, párny počet chlapcov a dievčat. Verí, že je veľmi plodná a požehnaná Bohom.

Povedala: „Vždy sme chceli veľkú rodinu, ale nikdy sme si nemysleli, že by nám Boh takto požehnal.“ Vzhľadom na to, že plánujú svoju rodinu ešte viac rozšíriť, manželia vymenili 16 miestny autobus za 2 0miestny autobus, aby mohli svoju rodinu prepravovať na miesta a späť. Manželia sa nikdy nestresujú tým, či sú schopní zaistiť svoje deti. Patty zdieľala, že nepoužívajú antikoncepciu a že všetko nechávajú na Bohu.

„Ak Boh chce, aby sme znovu otehotneli, bude to tak“ Patty povedala, že iní ľudia majú tendenciu ju súdiť za jej rozhodnutie, ale ona sa na neprajné okolie príliš nezameriava. Pár žije so svojimi deťmi v dome s 5 spálňami. Staršie deti majú poschodové postele, zatiaľ čo mladšie majú postieľky v detskej izbe. Patty hovorí, že pár minie približne 895 dolárov za jedlo každý týždeň. Teraz naučila svoje staršie deti pomôcť v domácnosti a každé z nich má určité povinnosti, ktoré musí vykonať. Povedala, že perie 4 dni v týždni. Oblečenie skladá každé dva dni a trvá jej to asi 5 hodín.

Zatiaľ čo výchova takej veľkej rodiny so sebou môže skutočne priniesť určité problémy, Patty a Carlos by nemenili! To je určite jedinečná rodina a je jasné, že sa milujú!

reklama:
Bezplatný email raz týždenne s novinkami zo Zivotsdetmi.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Najčítanejšie za 24 hodín

Autor Dátum 28. novembra 2022

Som milovníkom dobrých rád a nápadov. Svojimi článkami už roky prispievam redakcii a pomáham ľuďom uľahčiť si každodenný život.

K téme

Zivotsdetmi.sk
Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.