Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Žena predstierala tehotenstvo, aby urobila úplne nechutnú vec! Za tento diabolský plán bude vo väzení na 7 rokov

reklama:
Žena predstierala tehotenstvo, aby urobila úplne nechutnú vec! Za tento diabolský plán bude vo väzení na 7 rokov

Z tohto príbehu budete pravdepodobne poriadne naštvaní. Ide o nechutný čin, ktorý obletel celý svet. Príbeh sa týka tínedžerky, ktorá dlhú dobu predstierala, že je tehotná a to všetko kvôli tomu, aby sa mohla dopustiť úplne nechutného činu a tým tak zavŕšiť svoj diabolský plán, z ktorého mrazí. Rodina aj priatelia žili s pocitom, že dievča je skutočne tehotné.

Lenže išlo o skutočne veľkú lož, vďaka ktorej chcelo dievča dosiahnuť vrchol svojho diabolského činu. Už od začiatku mala v hlave nechutnú a brutálnu myšlienku, ktorú chcela dotiahnuť úplne do konca. Angelique Robledo bolo iba 17 rokov, keď otehotnela. Dieťa neplánovala a jej priateľ sa ju snažil presvedčiť, aby išla na potrat. Lenže Angelique argumentovala tým, že rozhodne nechce zabiť dieťa a že ho porodí. Nemala však žiadne peniaze a tak sa rozhodla, že začne pracovať.

V práci Angelique spoznala dievča, ktoré bolo tiež tehotné. O rok staršou Kassandrou Toruga si skutočne sadla a stali sa z nich obrovské kamarátky. Niet divu, obe sa mali stať matkami, takže sa spolu často stretávali, rozprávali sa a spoločne si vymieňali najrôznejšie názory. Boli z nich skutočne veľké kamarátky. Kassandra, ktorú v práci spoznala, fingovala tehotenstvo. Na Facebook často pridávala fotografie z ultrazvuku a nikto by ju ani nepodozrieval, že má v pláne niečo nekalé. Keď bola Angelique v deviatom mesiaci, Kassandra ju pozvala k sebe domov. V jednej z izieb vytvorila požiar a Angelique oznámila, že je to len časť prekvapení, ktoré má pre ňu pripravené.

Angelique začala panikáriť a dala sa na útek. Schovala sa v miestnosti, kde čakala na príchod hasičov, ktorých zavolala. Oheň sa šíril veľmi rýchlo, ale našťastie hasiči dorazili na miesto včas. Okrem toho tiež zadržali Kassandru a následne sa dozvedeli o jej diabolskom pláne. Kassandra prezradila, že toto chcela urobiť, aby Angelique zobrala jej dieťa. V jej kabelke našli dva obrovské nože, detské oblečenie a plienky. Kassandra chcela Angelique omráčiť a dieťa jej vyrezať z brucha!

reklama:
Bezplatný email raz týždenne s novinkami zo Zivotsdetmi.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Najčítanejšie za 24 hodín

Autor Dátum 21. novembra 2022

Som milovníkom dobrých rád a nápadov. Svojimi článkami už roky prispievam redakcii a pomáham ľuďom uľahčiť si každodenný život.

K téme

Zivotsdetmi.sk
Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.