Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Ženy to priznali! Tieto najhoršie výhovorky používajú, aby sa vyhli pohlavnému styku. Používate ich tiež?

reklama:
Ženy to priznali! Tieto najhoršie výhovorky používajú, aby sa vyhli pohlavnému styku. Používate ich tiež?

Pohlavný styk je síce naozaj skvelý, ale nie vždy naňho ľudia majú chuť. Lenže sklamať svoju polovičku nechce nikto a tak si občas vymýšľame tie najrôznejšie výhovorky. Ženy priznali, aké hrozné výhovorky používajú, aby sa vyhli pohlavnému styku.

Vyhovorila som sa na menštruáciu

Mala som práve nejaké zlé obdobie a vôbec som na to nemala chuť. Bola som furt unavená, práca bola stresujúca a keď som bola konečne doma, nič sa mi nechcelo. A hlavne sa mi vôbec nič nechcelo robiť v posteli. Bola som jednoducho unavená, zatiaľ čo on po mne stále túžil, kým som mu nepovedala, že mám menštruáciu. Verte alebo nie, veril tomu neuveriteľné tri týždne. Našťastie sa mi za tú dobu chuť vrátila a on dodnes nič netuší. (Tereza, 30)

Povedala som mu, že páchne

Neviem ako to robí, ale vždy to po mne chce práve v momente, keď na to mám tú najmenšiu chuť. Občas sa trafí, inokedy sa mi jednoducho nechce. Nedávno to chcel veľmi veľa a nenechal sa odradiť. Nakoniec som mu musela povedať, že smrdí potom, čo mi hralo do noty, bolo práve horúce počasie. Letel teda do sprchy a ja som medzitým zaspala. Výhra. (Anna, 29)

Využila som dieťa

Svojho manžela milujem, ale má jednoducho väčší apetít ako ja. Nemôžem za to, jednoducho občas nemám chuť. Lenže je mi ľúto mu povedať, že jednoducho nechcem. Jedného dňa som si však vymyslela naozaj hroznú výhovorku, za ktorú sa však hanbím. Naviedla som naše dieťa, aby manželovi povedalo, že ho bolí brucho, aby sme tak celú noc trávili pri jeho postieľke. (Andrea, 24)

Vadili mi chlpy na hrudi

Bola som chorá a keď som sa už konečne poriadne uzdravila, čakal ma v práci poriadny stres. Môj muž čakal neskutočne dlho, kým sa vyliečim, aby sme to mohli robiť. Lenže akonáhle som sa vyliečila, nastal ten stres a ja som stále nemala chuť. Stále naliehal a mne to jedného dňa prešlo a vykríkla som naňho, že mi vadia jeho chlpy na hrudi. Nebola to vôbec pravda, neviem, prečo som to vykríkla. Každopádne ma čakalo poriadne prekvapenie, pretože sa oholil. Rozosmialo ma to, ale zároveň mi to prišlo roztomilé a sexy, ako sa veľmi snažil a ako veľmi po mne túžil. Odvtedy výhovorky nehľadám. (Ivana, 33)

Urobila som žiarlivú scénu

Mala som tajnú aférku. Svojho milenca som mala fakt rada, ale nechcela som rozbiť rodinu a rozviesť sa so svojím manželom. Lenže spať som mohla iba so svojim milencom a pri predstave styku s manželom sa mi urobilo nevoľno. Nakoniec som všetko obrátila proti manželovi a svoju nechuť spať s ním som zviedla na to, že mám podozrenie, že mi je neverný. Trvalo niekoľko týždňov, kým ma naozaj presvedčil, že mi nie je neverný. Nakoniec som dostala rozum, milenca som poslala do hája a teraz sa snažím zachrániť manželstvo. (Eliška, 33)

reklama:
Bezplatný email raz týždenne s novinkami zo Zivotsdetmi.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Najčítanejšie za 24 hodín

Autor Dátum 30. decembra 2023

Som milovníkom dobrých rád a nápadov. Svojimi článkami už roky prispievam redakcii a pomáham ľuďom uľahčiť si každodenný život.

K téme

Zivotsdetmi.sk
Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.